8 жовтня у Сімферополі відкрився «мандрівний етап» фестивалю «Дні документального кіно про права людини»

9 Жовтня 2007
12023
9 Жовтня 2007
13:25

8 жовтня у Сімферополі відкрився «мандрівний етап» фестивалю «Дні документального кіно про права людини»

12023
8 жовтня у Сімферополі відкрився «мандрівний етап» фестивалю «Дні документального кіно про права людини»

8 жовтня у Сімферополі розпочався «мандрівний етап» IV міжнародного фестивалю «Дні документального кіно про права людини».

 

За традицією даний етап фестивалю розпочинається у вересні. Але, як повідомляють організатори, цього року початок було затримано через «політичні реалії, що відбуваються у країні» та побоювання, що захід буде зв’язано з якоюсь «популістською кампанією».

 

У минулому році демонстрації фільмів відбулися у дев'яти областях України. Перегляди проходили у кінозалах, мистецьких центрах, вищих та середніх навчальних закладах. Цього року фестиваль відвідає понад 25 міст у 12 регіонах країни. Вперше перегляди і заходи фестивалю відбудуться не тільки у великих містах – обласних центрах. При цьому, наголошують організатори, фестиваль відкритий до співпраці з усіма, хто побажає прийняти його у своєму місті.

 

Докладніше із програмою фестивалю у регіонах можна ознайомитися на офіційному веб-сайті фестивалю www.docudays.org.ua у розділі «Docudays в регіонах».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12023
Читайте також
02.06.2008 12:07
Николай Кузякин
для «Детектор медіа»
10 659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду