«Воля» внесла изменения в лицензию в связи с переходом на цифровое вещание

5 Жовтня 2007
19691
5 Жовтня 2007
17:49

«Воля» внесла изменения в лицензию в связи с переходом на цифровое вещание

19691
«Воля» внесла изменения в лицензию в связи с переходом на цифровое вещание

Компания «Воля» внесла изменения в лицензию провайдера программной услуги, связанные с предстоящим отказом от устаревшей аналоговой технологии при предоставлении услуги кабельного телевидения. Об этом сообщила сегодня пресс-служба компании.

 

Как сообщается, в соответствии с изменениями, «Воля» должна обеспечить всех своих абонентов услугой цифрового кабельного телевидения в течение года со дня переоформления лицензии.

 

Президент компании Сергей Бойко отметил, что переход будет происходить постепенно, район за районом, и завершится в 2008 году. Для минимизации неудобств, связанных с переходом, по его словам, расширено количество контакт-центров, а также созданы передвижные бригады по обслуживанию.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19691
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
user
6044 дн. тому
Тут все так гарно написано. Тільки ось ніхто не каже дві речі. По-перше, декодери Ви змушені будете купувати самі, Воля-кабель Вам безкоштовно їх не забезпечить. По-друге, якщо Ви підключаєте цифрове мовлення, то замість перегляду всіх телеприймачів (аналогове мовлення), що знаходяться у Вашій оселі, Ви зможете підключити тільки один телевізор. Якщо захочете підключити більше телевізорів, то всі витрати на придбання додаткових декодерів ви берете на себе. До того ж і зросте Ваша абонентська платня. Неодмінно буде відтік абонентів, якщо не буде рішучих дій з боку оператора. Скажімо, малозабезпечені верстви населення не зможуть придбати декодер, вартість якого близько 300 грн, да і то при умові, що тільки один телеприймач буде підключений до цифрового мовлення. Тут два варіанти - 1) в разі, якщо все залишиться без змін, то буде значний відтік абонентів, які перейдуть скажімо на звичайні антени (ефірне мовлення) або на цифрове єфірне мовлення DVB-T (є безкоштовним), що стрімко набирає розвитку. 2)маловірогідний, зменшення абонентської платні за цифрове мовлення шляхом заохочення нових абонентів, а також зняття або зменшення абонентської платні за підключення 2-х або більше телеприймачів.
rlk
6049 дн. тому
зрозуміти внутрішні зміни всередині волі мені складно, але те, що ці зміни торкнуться споживачів, уже зрозуміло. нещодавно з*ясовувала відносини з волею щодо інтернету, то мені заодно мила дівчина на тому боці дроту повідомила, що з нового року (якщо не помиляюся) соціального пакету не буде, ми муситимемо купувати щось нове. не впевнена, що дешевше. от і думаю, що треба переходити на безлімітний нет і дивитися телеканали он-лайн. можливо, хтось знає деталі цієї *акції*?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду