Помер корифей ділової журналістики - редактор журналу Forbes Джеймс Майклз

4 Жовтня 2007
10589
4 Жовтня 2007
10:59

Помер корифей ділової журналістики - редактор журналу Forbes Джеймс Майклз

10589
Помер корифей ділової журналістики -  редактор журналу Forbes Джеймс Майклз
У віці 86 років від запалення легенів помер один із творців сучасної ділової журналістики Джеймс Майклз, який протягом чотирьох десятиліть був редактором журналу Forbes. Про це повідомляють «Подробности».
 
Джеймс Майклз почав працювати у Forbes репортером у 1954 році. Писав про взаємні фонди, поки у 1961 році не обійняв посаду головного редактора. Під його керівництвом журнал набув нового статусу і став законодавцем стилю. За той час, коли Майклз очолював журнал, його тираж виріс від 130 до 785 тисяч примірників щомісяця. У 1999 році Джеймс Майклз пішов на пенсію. Майклза визнали одним із десяти найвидатніших ділових журналістів ХХ століття.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду