У пресс-центрі «Главред-медіа» пройшов перший в Україні Інтернет-відео-марафон

1 Жовтня 2007
21698
1 Жовтня 2007
19:12

У пресс-центрі «Главред-медіа» пройшов перший в Україні Інтернет-відео-марафон

21698
У пресс-центрі «Главред-медіа» пройшов перший в Україні Інтернет-відео-марафон

У ніч після виборів вперше в Україні холдинг «Главред-медіа» провів Інтернет-відео-марафон «Нічна варта», що тривав 6 годин – з 21.00 до 3.00.

 

На «Нічній варті» разом з журналістами «Главреда»  побували понад 50 відомих в Україні і поза її межами  осіб -  політиків, політологів, соціологів, діячів культури. Серед них Нестор Шуфрич, Олена Лукаш, Василь Горбаль, Юрій Мірошниченко,  Віталій Шибко, Ольга Боднар, Анатолій Семинога, Ксенія Ляпіна, Олександр Третьяков, Олег Тягнибок, парламентські новобранці Олесь Доній, Володимир Ар’єв, політологи Андрій Єрмолаєв, Кость Бондаренко, Олексій Гарань, Михайло Погребінський, Андрій Окара,   Станіслав Бєлковський,  скульптор Олег Пінчук, режисер Анатолій Борсюк, журналісти Микола Вересень, Діана Дуцик, Юлія Литвиненко.

 

За словами президента холдингу Віктора Шлінчака, «Главред» ще раз підтвердив принципи нашого холдингу» - толерантність, неупередженість, об’єктивність. «Поки в Україні існує прямий ефір – свободу слова не спинити!» - заявив пан Шлінчак.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду