В день виборів 5 канал працюватиме в режимі «інформаційного марафону»

25 Вересня 2007
22004
25 Вересня 2007
13:03

В день виборів 5 канал працюватиме в режимі «інформаційного марафону»

22004
В день виборів 5 канал працюватиме в режимі «інформаційного марафону»

У день дострокових виборів до Верховної Ради – 30 вересня – «5 канал» працюватиме в режимі інформаційного марафону, повідомляє прес-служба каналу.

 

За програмою марафону, служба новин «5 каналу» протягом доби повідомлятиме про перебіг виборів щогодинними випусками. Після новин о 14 годині стартують дискусійні гостьові студії. В межах «Нового часу» Роман Чайка та Мирослава Барчук разом з гостями обговорюватимуть міжнародний досвід проведення дострокових виборів, згадуватимуть попередні парламентські вибори в Україні та, завдяки прямим включенням, інформуватимуть про перебіг голосування в різних регіонах країни.

 

Увечері – з 18:20 до 22.00 – у студії, знайомій глядачам з проекту «Теледебати», підбиватиме підсумки дня голосування Святослав Цеголко разом з гостями виборчого марафону: відомими політиками, юристами та громадськими діячами. А після закриття дільниць та оголошення результатів екзит-полу у студії «Часу» Єгор Соболєв разом з політиками та політологами обговорюватимуть попередні результати виборів, перебіг підрухунку голосів та політичні прогнози.

 

Протягом усієї доби виборів в ефірі 5 каналу плануються прямі включення з різних областей України та країн світу. Крім цього, у режимі прямого ефіру повідомлятимуться новини з Центральної виборчої комісії та штабів політичних партій та блоків, що беруть участь у виборах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22004
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду