26 вересня - презентація поетичної збірки «Дві тонни»

24 Вересня 2007
11228
24 Вересня 2007
16:05

26 вересня - презентація поетичної збірки «Дві тонни»

11228
26 вересня - презентація поетичної збірки «Дві тонни»

26 вересня о 15:00 в ресторані «Ля-ля-фа» (вул. Набережно-Хрещатицька, причал № 6) відбудеться прес-конференція з приводу виходу антології поезії двотисячників «Дві тонни».

 

Як повідомляє видавництво «Маузер», «Дві тонни» – перша фундаментальна антологія поетів-двотисячників, що об'єднує під своєю обкладинкою понад тридцять найкращих молодих авторів України – лауреатів літературних конкурсів, авторів власних книжок та публікацій у часописах, учасників нарад, семінарів та фестивалів, в тому числі закордонних.

 

Учасники прес-конференції:

 

Юлія Бурковська, засновник видавництва «Маузер», прихований поет, ведуча радіо «ЄвропаFM».

 

Олег Романенко, засновник видавництва «Маузер», упорядник антології «Дві тонни», поет-двотисячник, автор трьох збірок поезій, лауреат літературних конкурсів і фестивалів.

 

Дмитро Лазуткін, автор антології «Дві тонни», поет-двотисячник, чемпіон України з козацького двобою, автор і ведучий програми на І Національному.

 

Акредитація за телефоном 251-49-49

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11228
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду