20 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки виробництва «Закритої Зони»

20 Вересня 2007
14874
20 Вересня 2007
12:15

20 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки виробництва «Закритої Зони»

14874
20 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки виробництва «Закритої Зони»

20 вересня о 22.35 на «Інтері» відбудеться прем'єра документального фільму «Прокляття відьом». Це перша з низки стрічок, яку продюсерський центр «Закрита Зона» виробить на замовлення телеканалу.  

 

Фільм «Прокляття відьом» побудований на реальних подіях і фактах, які відбуваються в Україні в наші дні. Глядачі зможуть дізнатися, що із відьомського арсеналу запозичили спецслужби або, як відрізнити шаманів від шахраїв.  

 

 «Нам вдалося поєднати велику кількість цікавих історій і вмістити їх в рамках одного документального фільму тривалістю 52 хвилини. Кримінал, ошуканство, дива, етнічні традиції – різні аспекти розкривають тему,  до якої звертався ще Григорій Квітка-Основ'яненко два століття тому в своєму творі «Конотопська відьма». У «Проклятті відьом» же йдеться про сучасну Україну та її приховані таємниці», - коментує генеральний продюсер  «Закритої Зони» Наталка Фіцич. 

 

Окремим напрямком роботи продюсерського ценру «Закрита Зона» є виробництво українського документального кіно. У 2005 році ним було створено два повнометражних документальних фільми «Остання зміна» та «День сьомий», які стали першими документальними стрічками, що вийшли на великий кіноекран з часу незалежності України.

 

Нагадаємо, що 20 вересня також відбудеться премєра проекту «Перший відділ по-київськи» на каналі «Сіті».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду