detector.media
20.09.2007 12:15
20 вересня на «Інтері» - прем’єра документальної стрічки виробництва «Закритої Зони»

20 вересня о 22.35 на «Інтері» відбудеться прем'єра документального фільму «Прокляття відьом». Це перша з низки стрічок, яку продюсерський центр «Закрита Зона» виробить на замовлення телеканалу.  

 

Фільм «Прокляття відьом» побудований на реальних подіях і фактах, які відбуваються в Україні в наші дні. Глядачі зможуть дізнатися, що із відьомського арсеналу запозичили спецслужби або, як відрізнити шаманів від шахраїв.  

 

 «Нам вдалося поєднати велику кількість цікавих історій і вмістити їх в рамках одного документального фільму тривалістю 52 хвилини. Кримінал, ошуканство, дива, етнічні традиції – різні аспекти розкривають тему,  до якої звертався ще Григорій Квітка-Основ'яненко два століття тому в своєму творі «Конотопська відьма». У «Проклятті відьом» же йдеться про сучасну Україну та її приховані таємниці», - коментує генеральний продюсер  «Закритої Зони» Наталка Фіцич. 

 

Окремим напрямком роботи продюсерського ценру «Закрита Зона» є виробництво українського документального кіно. У 2005 році ним було створено два повнометражних документальних фільми «Остання зміна» та «День сьомий», які стали першими документальними стрічками, що вийшли на великий кіноекран з часу незалежності України.

 

Нагадаємо, що 20 вересня також відбудеться премєра проекту «Перший відділ по-київськи» на каналі «Сіті».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY