«Перший відділ» переїхав на канал «Сіті»

19 Вересня 2007
7240
19 Вересня 2007
19:20

«Перший відділ» переїхав на канал «Сіті»

7240
«Перший відділ» переїхав на канал «Сіті»

Програма «Перший відділ» виробництва продюсерського центру «Закрита зона», яка до літа 2007 року виходила на 5 каналі, з 20 вересня щочетверга о 22.30 виходитиме на каналі «Сіті» під назвою «Перший відділ по-київськи».

 

За словами генпродюсера ПЦ «Закрита Зона» Наталки Фіцич, формат журналістських розслідувань залишиться незмінним, проте аудиторія та тематика програми дещо змінились: «вона досліджуватиме проблеми, які хвилюють простих мешканців мегаполісу. В програмі буде багато історій людей, які в реальному житті зіштовхнулися із серйозними проблемами». Авторами і ведучими проекту й надалі будуть Віктор Заболоцький та Федір Сидорук.

 

На 5 каналі «Перший відділ» виходив із березня 2006 року. На фестивалі Prix Europa 2006 у номінації «Про сьогодення на телебаченні» фільм «Першого відділу» «Про мишей і людей» увійшов у десятку найкращих телепрограм Європи. Відносини продюсерського центру та каналу було припинено остаточно у серпні 2007 року. Нагадаємо, інший проект «Закритої зони» - документальний цикл «Відкрита зона» - виходить на Першому каналі з 8 вересня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду