detector.media
19.09.2007 19:20
«Перший відділ» переїхав на канал «Сіті»
«Перший відділ» переїхав на канал «Сіті»

Програма «Перший відділ» виробництва продюсерського центру «Закрита зона», яка до літа 2007 року виходила на 5 каналі, з 20 вересня щочетверга о 22.30 виходитиме на каналі «Сіті» під назвою «Перший відділ по-київськи».

 

За словами генпродюсера ПЦ «Закрита Зона» Наталки Фіцич, формат журналістських розслідувань залишиться незмінним, проте аудиторія та тематика програми дещо змінились: «вона досліджуватиме проблеми, які хвилюють простих мешканців мегаполісу. В програмі буде багато історій людей, які в реальному житті зіштовхнулися із серйозними проблемами». Авторами і ведучими проекту й надалі будуть Віктор Заболоцький та Федір Сидорук.

 

На 5 каналі «Перший відділ» виходив із березня 2006 року. На фестивалі Prix Europa 2006 у номінації «Про сьогодення на телебаченні» фільм «Першого відділу» «Про мишей і людей» увійшов у десятку найкращих телепрограм Європи. Відносини продюсерського центру та каналу було припинено остаточно у серпні 2007 року. Нагадаємо, інший проект «Закритої зони» - документальний цикл «Відкрита зона» - виходить на Першому каналі з 8 вересня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY