«Радіо Київ» вважає, що не крало пісню в киян

10 Вересня 2007
10855
10 Вересня 2007
15:28

«Радіо Київ» вважає, що не крало пісню в киян

10855
«Радіо Київ» вважає, що не крало пісню в киян

Поява російськомовної музики в ефірі «Радіо Київ» пояснюється тим, що у Києві багато російськомовного населення. Про це йдеться у заяві керівництва КП «Радіостанція «Голос Києва», поширеній напередодні акції на захист «Радіо Київ».

 

«Для  старту нового сезону були зняті та поставлені на реконструкцію низка програм, в тому числі і програма «Варган» (про етнічну музику), автор якої і здійняв галас навколо змін на радіо. Ведучий згаданої програми  не не цікавиться подальшою долею  свого проекту на «Радіо Київ» і  не виявляє бажання спілкуватись з керівництвом.

 

Оскільки, в столиці проживає не менш російськомовного населення, аніж україномовного –   зараз в ефірі «Радіо Київ» звучить і російська і українська пісня (у межах Закону  України «Про Телебачення і радіомовлення»). Виходить, що «вкраденою» лишилась не українська, а  іноземна пісня», -  пояснює свої дії керівництво радіостанції, яка входить до «Київського Медіахолдингу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10855
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду