«Світські хроніки» на ТОНІСі робитиме Ґєник з радіо «Люкс»

29 Серпня 2007
6611
29 Серпня 2007
12:46

«Світські хроніки» на ТОНІСі робитиме Ґєник з радіо «Люкс»

6611
«Світські хроніки» на ТОНІСі робитиме Ґєник з радіо «Люкс»

Оновлену програму «Світські хроніки» на каналі ТОНІС, яка стартує 3 вересня, вестимуть двоє ведучих. Це 22-річна київська актриса Віолетта Трикова та Євген Фешак, відомий як Ґєник – ведучий ранкової програми на радіо «Люкс». Програма виходитиме з понеділка по четвер о 23.05.

 

«Поява пари ведучих замість однієї «світської діви» зумовлене бажанням редакції програми надавати глядачам більше інформації з світського життя зірок. Адже Євген та Віолетта відвідуватимуть дві різні вечірки, які потім динамічно пов’яжуться у програмі. Ведучі втілюватимуть на екрані два кардинальні образи.  Віолетта – легковажна і допитлива дівчина, яка не вміє зберігати секрети і знає всі на світі новини та плітки світського життя, правдивість яких і перевірятиме у своїх співрозмовників.  Євген – стриманий, досвідчений, інколи навіть скептичний ведучий, якому цікаво, як створюється той чи інший світський захід. Хто запрошений, мета заходу, гонорари, райдери артистів, умови, в яких працюють організатори, – вся інформація з перших рук», - йдеться у повідомленні . 

 

Євген Фешак також став продюсером програми. Нагадаємо, шеф-редактор «Світських хронік» Тетяна Гончарова, яка працювала з екс-ведучою Марисею Горобець, нещодавно покинула канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6611
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду