detector.media
29.08.2007 12:46
«Світські хроніки» на ТОНІСі робитиме Ґєник з радіо «Люкс»

Оновлену програму «Світські хроніки» на каналі ТОНІС, яка стартує 3 вересня, вестимуть двоє ведучих. Це 22-річна київська актриса Віолетта Трикова та Євген Фешак, відомий як Ґєник – ведучий ранкової програми на радіо «Люкс». Програма виходитиме з понеділка по четвер о 23.05.

 

«Поява пари ведучих замість однієї «світської діви» зумовлене бажанням редакції програми надавати глядачам більше інформації з світського життя зірок. Адже Євген та Віолетта відвідуватимуть дві різні вечірки, які потім динамічно пов’яжуться у програмі. Ведучі втілюватимуть на екрані два кардинальні образи.  Віолетта – легковажна і допитлива дівчина, яка не вміє зберігати секрети і знає всі на світі новини та плітки світського життя, правдивість яких і перевірятиме у своїх співрозмовників.  Євген – стриманий, досвідчений, інколи навіть скептичний ведучий, якому цікаво, як створюється той чи інший світський захід. Хто запрошений, мета заходу, гонорари, райдери артистів, умови, в яких працюють організатори, – вся інформація з перших рук», - йдеться у повідомленні . 

 

Євген Фешак також став продюсером програми. Нагадаємо, шеф-редактор «Світських хронік» Тетяна Гончарова, яка працювала з екс-ведучою Марисею Горобець, нещодавно покинула канал.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY