«Воля» поповнить свої цифрові пакети дванадцятьма каналами

24 Серпня 2007
12634
24 Серпня 2007
10:35

«Воля» поповнить свої цифрові пакети дванадцятьма каналами

12634
«Воля» поповнить свої цифрові пакети дванадцятьма каналами

25 серпня у цифрових пакетах «Воля Преміум ТБ» зявляться 12 нових каналів.

 

Зокрема, до базового пакету «Україна і світ» увійдуть два оцифровані українські канали – КДРТРК та УТР. Замість MTV Europe до пакету ввійде  MTV Україна Таким чином, у пакеті «Україна і світ» буде 56 каналів, серед яких один технічний («Воля-Інфо»).

 

У розширений пакет «Всесвіт» увійде три музичних канали: Star-TV, Biz-TV і «М2-Естрада»; чотири розважальних – «Парк развлечений», Wedding TV, Zone Club, Меню-ТБ; канал «Совершенно секретно»; російський пізнавальний канал «Мать и дитя» та науково-популярний «24 техно». Кількість каналів у пакеті дорівнюватиме 93. Вартість пакету «Всесвіт» із 1 жовтня буде збільшено до 59 гривень на місяць, тоді як вартість «України і світу» залишиться незмінною.

 

Компанія «Воля» надає послуги аналогового кабельного мовлення «Воля кабель», цифрового мовлення «Воля Преміум ТБ», а також доступу в Інтернет через кабельні мережі під торгівельною маркою «Воля Бродбенд». Компанія обслуговує понад 560 тисяч абонентів у місті Києві. Група компаній «Воля» належить міжнародному інвестиційному фонду UkrainianGrowthFund, який перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду