14-16 вересня у Буковелі пройде фестиваль туристичної журналістики

15 Серпня 2007
12329
15 Серпня 2007
22:52

14-16 вересня у Буковелі пройде фестиваль туристичної журналістики

12329
14-16 вересня у Буковелі пройде фестиваль туристичної журналістики

До Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму України з 14 по 16 вересня 2007 року на курорті «Буковель» (Івано-Франківщина) відбудеться Другий фестиваль туристичної журналістики. За словами робочої групи фестивалю, саме цей курорт запропонував найбільш цікаву та оригінальну програму.

 

Як зазначають організатори, особливість Фестивалю туристичної журналістики полягає у тому, що він не має постійного місця проведення. Наприклад перший фестиваль, який був проведений минулого року з 1 по 3 жовтня, відбувся у spa-курорті «Буймерівка» Сумської області.

 

Учасниками першого фестивалю були 45 журналістів з Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Полтави і Львова; цього року сподіваються, принаймні, не менше. Фестиваль набув неабиякої популярності у ЗМІ. За деякими даними, було надруковано понад 60 газетних та журнальних матеріалів, з’явилось біля 20 телевізійних сюжетів та програм, присвячених йому.

 

Організатори впевнені, що фестиваль туристичної журналістики є сходинкою до розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, а також можливістю прорекламувати туристичну привабливість регіону.

 

Програма Другого фестивалю туристичної журналістики України розписана по годинах. Журналісти матимуть змогу проїхати новими туристичними маршрутами, які ще не дуже відомі українському туристові. Це і «Карпатський трамвай», і природна пам’ятка «Скелі Довбуша». Також щовечора для учасників буде влаштована розважальна музична програма. 

 

Протягом цих трьох днів будуть відбуватися круглі столи та прес-конференції з керівниками туристичної галузі України. Наостанок  журналісти зійдуть на найвищу вершину України – гору Говерлу; деякі учасники сходження отримають приз від спонсорів.

 

Юлія Мірошниченко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду