detector.media
15.08.2007 22:52
14-16 вересня у Буковелі пройде фестиваль туристичної журналістики

До Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму України з 14 по 16 вересня 2007 року на курорті «Буковель» (Івано-Франківщина) відбудеться Другий фестиваль туристичної журналістики. За словами робочої групи фестивалю, саме цей курорт запропонував найбільш цікаву та оригінальну програму.

 

Як зазначають організатори, особливість Фестивалю туристичної журналістики полягає у тому, що він не має постійного місця проведення. Наприклад перший фестиваль, який був проведений минулого року з 1 по 3 жовтня, відбувся у spa-курорті «Буймерівка» Сумської області.

 

Учасниками першого фестивалю були 45 журналістів з Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Полтави і Львова; цього року сподіваються, принаймні, не менше. Фестиваль набув неабиякої популярності у ЗМІ. За деякими даними, було надруковано понад 60 газетних та журнальних матеріалів, з’явилось біля 20 телевізійних сюжетів та програм, присвячених йому.

 

Організатори впевнені, що фестиваль туристичної журналістики є сходинкою до розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, а також можливістю прорекламувати туристичну привабливість регіону.

 

Програма Другого фестивалю туристичної журналістики України розписана по годинах. Журналісти матимуть змогу проїхати новими туристичними маршрутами, які ще не дуже відомі українському туристові. Це і «Карпатський трамвай», і природна пам’ятка «Скелі Довбуша». Також щовечора для учасників буде влаштована розважальна музична програма. 

 

Протягом цих трьох днів будуть відбуватися круглі столи та прес-конференції з керівниками туристичної галузі України. Наостанок  журналісти зійдуть на найвищу вершину України – гору Говерлу; деякі учасники сходження отримають приз від спонсорів.

 

Юлія Мірошниченко, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY