Наталія Кондратюк повідомила начальство про небажання працювати далі на каналі «Україна» усно

15 Серпня 2007
12398
15 Серпня 2007
14:31

Наталія Кондратюк повідомила начальство про небажання працювати далі на каналі «Україна» усно

12398
Наталія Кондратюк повідомила начальство про небажання працювати далі на каналі «Україна» усно

Колишній шеф-редактор київського відділення каналу «Україна» Наталія Кондратюк спростовує заяву прес-служби каналу щодо того, що вона досі не дала офіційної відповіді на пропозицію перейти на посаду політичного оглядача.

 

«Механизм о котором говорится в комментарии представителя канала - пролонгация сокращения должности, - заложен в КЗОТ. Если  работодатель не будет соблюдать нормы закона, его действия работник может оспорить в суде.  Это процедура. То же самое касается и того, что я якобы не уведомила канал о принятом решении. Это неправда. В устной форме я отказалась от предложенной должности в понедельник, а мое  заявление (так, опять же, требует закон) было отправлено сначала факсом, затем курьерской почтой во вторник, когда, собственно и вышло интервью. Поэтому формально, до получения оригинала заявления, я якобы не уведомила их о своем решении», - каже пані Кондратюк.

 

Нагадаємо, 14 серпня Наталія Кондратюк розповіла «Детектор медіа» про подробиці та передумови свого звільнення. За її словами, колективу київського відділення скоротили зарплату, а окремих працівників «витісняють» з каналу.

 

«Благодарна за оценку  представителем канала моего профессионального уровня, - каже Наталія Кондратюк. -  Я никогда не держалась за должности. Для меня важны отношения и слаженная работа команды, когда хочется идти на работу, а не уходить с нее».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду