Керівництво каналу «Україна» ще не отримало офіційної відповіді від Наталії Кондратюк

14 Серпня 2007
11354
14 Серпня 2007
15:55

Керівництво каналу «Україна» ще не отримало офіційної відповіді від Наталії Кондратюк

11354
 Керівництво каналу «Україна» ще не отримало офіційної відповіді від Наталії Кондратюк

Канал «Україна» прокоментував ситуацію із скороченням посади шеф-редактора київського відділення та рішенням Наталії Кондратюк, яка обіймала цю посаду, звільнитись.  

 

«Принято решение о том, что с 22 октября будет изменен формат работы Телекомпании в Киеве. В рамках нового формата всем сотрудникам Киевской редакции были предложены новые позиции. 10 августа Наталья Кондратюк, шеф-редактор Киевского отделения, была уведомлена о данном решении. В частности, ей, как блестящему специалисту в политической журналистике, было предложено занять должность политического обозревателя Телеканала с 22 октября 2007 года. До этого Наталья Кондратюк будет выполнять обязанности шеф-редактора Киевского отделения»,  - йдеться у коментарі, повний текст якого читайте тут.

 

Водночас, як заявляє прес-служба каналу з посиланням на шеф-редактора Марину Миргородську, офіційної відповіді від Наталії Кондратюк керівництво каналу досі не отримало.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду