80% українців побачать соціальну рекламу «7 чудес України»

7 Серпня 2007
4717
7 Серпня 2007
21:44

80% українців побачать соціальну рекламу «7 чудес України»

4717
80% українців побачать соціальну рекламу «7 чудес України»

Церемонія оголошення переможців всеукраїнської акції «7 чудес України» відбудеться 21 серпня о 16.00 на території заповідника «Софія Київська». Про це повідомив сьогодні ініціатор акції Микола Томенко.

 

З-поміж претендентів – 21-ї історичної пам’ятки України – обиратимуть, виходячи з туристичної вагомості, архітектурної привабливості та історичної значущості. По закінченні Інтернет-голосування відбудеться засідання оргкомітету, на якому буде оприлюднено думку 100 експертів. Після цього, підсумувавши голоси, визначать сімох переможців.

 

На сьогодні лідерами Інтернет-голосування є Кам’янець-Подільський, Софіївка, Хортиця, музей «Писанка», Хотинська Фортеця, Києво-Печерська Лавра, Лівадійський палац, Херсонес Таврійський, Софія Київська і Одеський оперний театр. Навколо голосування вже відбувся невеличкий скандал, коли внаслідок «накрутки» довелося не враховувати результати голосування за три дні.

 

До роботи над акцією підключилися чотири канали: ICTV, М1, канал «24» та ОТВ. Загалом у ефір вийшов 521 ролик, сумарна їх тривалість - три з половиною години. Національна радіокомпанія робить сюжети про всі 21 об’єкти. З телеканалом ICTV, а також національною радіокомпанією укладено угоду про те, що після завершення акції вийде цикл програм.

 

Маркетингова компанія, до якої звернулися ініціатори проаналізувала ефективність реклами на чотирьох каналах. За попередньою оцінкою, соціальні ролики побачили близько 12 млн глядачів у містах із населенням понад 50 тисяч. Реклама на телеканалах буде демонструватись до кінця серпня. Організатори сподіваються, що ще якісь канали виявлять бажання залучитися до акції, і 80% громадян України побачать соціальну рекламу.

 

Юлія Мірошниченко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4717
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду