На «Дні Незалежності з Махном» пародіюватимуть «Свободу слова» і «П’ять копійок»

4 Серпня 2007
14021
4 Серпня 2007
18:57

На «Дні Незалежності з Махном» пародіюватимуть «Свободу слова» і «П’ять копійок»

14021
На «Дні Незалежності з Махном» пародіюватимуть «Свободу слова» і «П’ять копійок»

Оргкомітет фестивалю «День Незалежності з Махном» затвердив два нових перформанси під час проведення фестивалю. Окрім традиційних перформансів додадуться дві «стадіонні телепрограми»: «Свобода сліва з Васіком Шустрим» та «Шість копійок з Романом Чайкою».

 

За задумом організаторів,«стадіонні телепрограми» стануть веселими та незлостивими пародіями на вітчизняні політикум та тележурналістику. Відбуватимуться перформанси на стадіоні Сільмаш у місті Гуляйполі Запорізької області під час проведення літературно-музичного фестивалю «День Незалежності з Махном» 24-25 серпня.

 

«До участі у «стадіонних телепрограмах» планується залучити популярних літераторів та музикантів в якості основних героїв, а також свідоме гуляйпільське населення в якості репрезентативної вибірки. Наразі відбувається кастинг на ролі ведучих «стадіонних телепрограм». На роль ведучого «Шести копійок з Романом Чайкою» претендує відомий музикант гурту «Мертвий півень» Роман Чайка. На роль ведучого «Свободи сліва з Васіком Шустрим» претендує відомий громадський діяч Євген Золотарьов. Основною вадою кандидата на роль ведучого програми «Шість копійок з Романом Чайкою» музиканта гурту «Мертвий півень» Романа Чайки оргкомітет вважає його надмірну та підозрілу схожість з відомим тележурналістом 5 каналу Романом Чайкою. Щодо кандидата на роль ведучого «Свободи сліва з Васіком Шустрим», то на думку оргкомітету він оптимально мав би виглядати як інтелігентний невеличкого зросту чоловік з борідкою старше середнього віку, а кандидат на роль ведучого Євген Золотарьов має зріст 2м 2 см, без жодних ознак рослинності на голові та вдвічі молодший. Наразі оргкомітет працює над тим, як довести кандидатів на роль ведучих до оптимального стану», - йдеться у повідомленні організаторів

 

«День Незалежності з Махном» - традиційний літературно-музичний фестиваль. Дата проведення 24-25 серпня. Місце проведення - м.Гуляйполе Запорізької області. Під час проведення фестивалю відбуваються літературні читання, виступи музичних гуртів, різноманітні перформанси. Організатор фестивалю: Мистецьке об’єднання «Остання барикада».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14021
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду