НВП «Квант-Ефір» стало переможцем тендеру на введення стандарту DVB-T в Київській та Житомирській областях

2 Серпня 2007
14317
2 Серпня 2007
16:58

НВП «Квант-Ефір» стало переможцем тендеру на введення стандарту DVB-T в Київській та Житомирській областях

14317
НВП «Квант-Ефір» стало переможцем тендеру на введення стандарту DVB-T в Київській та Житомирській областях

2 серпня 2007 року відбулося засідання тендерного комітету Концерну РРТ, у ході якого було здійснено розгляд, вивчення, співставлення та оцінка тендерних пропозицій виконавців-учасників тендеру.

Тендерний комітет у передбачений законом термін визначив переможця щодо закупівлі послуги з освоєння нової технології синхронного наземного цифрового мовлення за стандартом DVB-T з формуванням пакетів телевізійних програм відповідно до стандарту H.264 | MPEG-4 AVC шляхом створення сегментів одночастотної мережі наземного цифрового мовлення у Київській та Житомирській областях та введення їх в експлуатацію.

За результатами оцінки наданих тендерних пропозицій відповідно до визначених критеріїв було прийнято рішення та визначено шляхом голосування переможця торгів на закупівлю зазначеної послуги.

Переможцем торгів на виконання послуги було визнано ТОВ НВП „Квант-Ефір” як компанію, що отримала за результатами оцінки тендерних пропозицій найбільшу кількість балів, пропозицію якої і було акцептовано.

Нагадаємо, що розкриття тендерних пропозицій відбулося 20 липня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду