ДТРК «Крим» відмовилась транслювати програми ТРК «Бриз» через Шухевича?

30 Липня 2007
7767
30 Липня 2007
10:23

ДТРК «Крим» відмовилась транслювати програми ТРК «Бриз» через Шухевича?

7767
ДТРК «Крим» відмовилась транслювати програми ТРК «Бриз» через Шухевича?

За ініціативою керівництва телерадіокомпанії «Крим» на телеканалі припинена трансляція програм ТРК Військово-морських Сил України «Бриз», повідомляє «Кореспондент.Net» із посиланням на УНІАН.

29 липня, з 16 до 17 години, під час виходу в ефір ТРК «Бриз», програма телерадіокомпанії не транслювалася.Головний редактор ТРК «Бриз», капітан 1 рангу Мирослав Мамчак заявив, що він не бачить ніяких вагомих причин, з яких програми його телерадіокомпанії могли б бути зняті з ефіру.

 

За його словами, у ТРК «Бриз» є дозвіл Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення на щоденну годинну трансляцію на телеканалі «Крим». Відповідно до рішення Нацради було укладено угоду з телерадіокомпанією «Крим», згідно якої «Бриз» може розміщувати свої програми на даному каналі. Ця угода до цих пір не розірвана, відзначає головний редактор «Бризу».

 

Минулої п'ятниці керівництво ДТРК «Крим» повідомило, що припиняє трансляцію програм ТРК «Бриз» на своєму телеканалі.

 

За словами Мамчака, з неофіційних джерел він дізнався, що своє незадоволення програмами «Бризу» виразив один з високопоставлених представників керівництва Автономної Республіки Крим. Йому не сподобалася ідея трансляції програм «Євро вибір» і фільму Нескорений, які здійснюються згідно указу Президента в рамках святкування 100-ліття командира УПА Романа Шухевича.

 

«Це, на мою думку, і стало головною причиною зняття програм ТРК «Бриз» з телеканалу Крим», - відзначив Мамчак. Він також повідомив, що на понеділок запланована його зустріч в Сімферополі з керівництвом ТРК «Крим».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7767
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду