detector.media
30.07.2007 10:23
ДТРК «Крим» відмовилась транслювати програми ТРК «Бриз» через Шухевича?

За ініціативою керівництва телерадіокомпанії «Крим» на телеканалі припинена трансляція програм ТРК Військово-морських Сил України «Бриз», повідомляє «Кореспондент.Net» із посиланням на УНІАН.

29 липня, з 16 до 17 години, під час виходу в ефір ТРК «Бриз», програма телерадіокомпанії не транслювалася.Головний редактор ТРК «Бриз», капітан 1 рангу Мирослав Мамчак заявив, що він не бачить ніяких вагомих причин, з яких програми його телерадіокомпанії могли б бути зняті з ефіру.

 

За його словами, у ТРК «Бриз» є дозвіл Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення на щоденну годинну трансляцію на телеканалі «Крим». Відповідно до рішення Нацради було укладено угоду з телерадіокомпанією «Крим», згідно якої «Бриз» може розміщувати свої програми на даному каналі. Ця угода до цих пір не розірвана, відзначає головний редактор «Бризу».

 

Минулої п'ятниці керівництво ДТРК «Крим» повідомило, що припиняє трансляцію програм ТРК «Бриз» на своєму телеканалі.

 

За словами Мамчака, з неофіційних джерел він дізнався, що своє незадоволення програмами «Бризу» виразив один з високопоставлених представників керівництва Автономної Республіки Крим. Йому не сподобалася ідея трансляції програм «Євро вибір» і фільму Нескорений, які здійснюються згідно указу Президента в рамках святкування 100-ліття командира УПА Романа Шухевича.

 

«Це, на мою думку, і стало головною причиною зняття програм ТРК «Бриз» з телеканалу Крим», - відзначив Мамчак. Він також повідомив, що на понеділок запланована його зустріч в Сімферополі з керівництвом ТРК «Крим».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY