«Стар Медіа» знімає серіал «Танцпол» за участю персонажів «Танців з зірками»

20 Липня 2007
2445
20 Липня 2007
13:14

«Стар Медіа» знімає серіал «Танцпол» за участю персонажів «Танців з зірками»

2445
 «Стар Медіа» знімає серіал «Танцпол» за участю персонажів «Танців з зірками»

Проект «Танці з зірками» увічнять у серіальній історії. Компанія «Стар Медіа» спільно з «Київфільм» розпочали зйомки багатосерійного «мила» «Танцпол».

 

Там, за останніми даними, зіграють улюбленці публіки - партнерка Макса Неліпи Ганна Пелипенко, партнерка Володимира Зеленського Олена Шоптенко та другий партнер Ірини Білик Дмитро Дікусар. Крім того, для зйомок було запрошено двоє учасників з російських «Танців». Як розповіла «ТК» PR-менеджер компанії «Стар Медіа» Людмила Бережна, їм дісталися достатньо важливі ролі, а не маленькі епізоди: «Поруч із ними грають професійні актори. Це було досить складно. Адже потрібно було знайти людей, які б гарно танцювали і в той же час володіли драматичним талантом. Через це в головних ролях переважно задіяні молоді люди, імена яких ще маловідомі - Максим Дрозд, Олена Яковлєва, Олександра Назарова, Денис Матросов, а також «зірки» - Людмила Чурсіна та відомий глядачам за роллю Мілка в «Не родись красивой» Віталій Єгоров».  

 

Ідея серіалу належить Владу Ряшину та Валентину Опалєву. Режисерами серіалу є Марина Желєзняк та Володимир Дяченко, які раніше працювали над зйомками теленовели «Міський романс». Сценарист - Марина Мечникова.  

 

Події серіалу розгортаються в невеликому російському курортному містечку. Школа бальних танців готується до чемпіонату країни. Стосунки між танцюристками донькою директорки школи Інгою та Поліною стають ще більш напруженими. В цей же час сюди приїздить багатий олігарх з Франції… 

 

 «Оскільки у фільмі мова йде о проведенні Всеросійського конкурсу танців, частина зйомок повинна проходити в телевізійному режимі, -  розповіла нам Людмила Бережна. – Отож, над ним працює не одна – дві, як зазвичай, а декілька знімальних груп. Найчисельніша з них саме телевізійна».

 

Зйомки проходять в двох місцях: в павільйонах студії «Укртелефільм» та в Одесі. Планується, що робота над серіалом триватиме як мінімум до Нового року.

 

Перші серії вийдуть в ефір у вересні 2007 року на російському каналі «РТР»,  а от коли його побачать українські глядачі, поки що невідомо. Наразі до нього проявили інтерес декілька національних каналів.  

 

За словами Людмили Бережної, зйомки цього серіалу ніяк не позначаться на самому проекті «Танці з зірками»: «Він має його доповнити, а не замінити».

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду