«Студія Пілот» придбала права на формат Deal Or No Deal

19 Липня 2007
12027
19 Липня 2007
13:05

«Студія Пілот» придбала права на формат Deal Or No Deal

12027
«Студія Пілот» придбала права на формат Deal Or No Deal

«Студія Пілот» придбала ексклюзивні права на всесвітньо відомий формат Deal Or No Deal від нідерландської компанії Endemol Entertainment. Це ігрове шоу успішно адаптоване у понад 70 країнах світу; його місцеві версії виходять у прайм-тайм майже в усіх європейських країнах. Зараз студія веде переговори з телемовниками про продаж формату і прогнозує появу української версії шоу ближче до Нового року.

 

Програма базована на теорії ймовірності. Учасники шоу – звичайні люди, а перемога залежить не від ерудиції або таланту, а від інтуїції та нервів. У шоу розігруються грошові призи.

 

«Студія Пілот» із 1999 року виробляє та ліцензує власні та форматні розважальні програми українською мовою («Кунсткамера», «3х4. Найкумедніше домашнє відео», «За гроші», «Питання для чемпіонів», «Паралельний світ») та дублює телепродукт  українською мовою («Сімпсони», «Футурама» тощо).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду