Генпрокуратура перегляне рішення щодо відмови у порушенні кримінальної справи проти Калашникова

12 Липня 2007
2368
12 Липня 2007
17:48

Генпрокуратура перегляне рішення щодо відмови у порушенні кримінальної справи проти Калашникова

2368
Генпрокуратура перегляне рішення щодо відмови у порушенні кримінальної справи проти Калашникова

Генеральний прокурор України Олександр Медведько дав доручення своєму заступнику Миколі Голомші витребувати кримінальну справу за фактом подій, які відбулися із знімальною групою телеканалу СТБ у липні 2006 року, для перевірки законності і обґрунтованості прийнятого рішення щодо відмови у порушенні кримінальної справи стосовно народного депутату України Олега Калашникова. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури. Також Генпрокуратура займеться вивченням стану досудового слідства у цій кримінальній справі.  

 

Як уже повідомляла «ТК», 12 липня журналістка каналу СТБ Маргарита Ситник та оператор Володимир Новосад звернулись до Європейського суду з прав людини з проханням захистити їхні права, порушені затягуванням справи про побиття знімальної групи каналу народним депутатом V скликання Олегом Калашниковим та відмовою Генеральної прокуратури у порушенні кримінальної справи. 

 

Нагадаємо, 12 липня виповнюється рік із того дня, як група невідомих під проводом члена Партії регіонів, народного депутата Олега Калашникова напала на знімальну групу каналу СТБ, що проводила зйомки на території наметового містечка прибічників «Антикризової коаліції» біля Верховної Ради. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду