detector.media
12.07.2007 17:48
Генпрокуратура перегляне рішення щодо відмови у порушенні кримінальної справи проти Калашникова

Генеральний прокурор України Олександр Медведько дав доручення своєму заступнику Миколі Голомші витребувати кримінальну справу за фактом подій, які відбулися із знімальною групою телеканалу СТБ у липні 2006 року, для перевірки законності і обґрунтованості прийнятого рішення щодо відмови у порушенні кримінальної справи стосовно народного депутату України Олега Калашникова. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури. Також Генпрокуратура займеться вивченням стану досудового слідства у цій кримінальній справі.  

 

Як уже повідомляла «ТК», 12 липня журналістка каналу СТБ Маргарита Ситник та оператор Володимир Новосад звернулись до Європейського суду з прав людини з проханням захистити їхні права, порушені затягуванням справи про побиття знімальної групи каналу народним депутатом V скликання Олегом Калашниковим та відмовою Генеральної прокуратури у порушенні кримінальної справи. 

 

Нагадаємо, 12 липня виповнюється рік із того дня, як група невідомих під проводом члена Партії регіонів, народного депутата Олега Калашникова напала на знімальну групу каналу СТБ, що проводила зйомки на території наметового містечка прибічників «Антикризової коаліції» біля Верховної Ради. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY