Міжнародний фонд «Україна 3000» оголосив конкурс на краще висвітлення теми Голодомору

11 Липня 2007
3503
11 Липня 2007
12:10

Міжнародний фонд «Україна 3000» оголосив конкурс на краще висвітлення теми Голодомору

3503
Міжнародний фонд «Україна 3000» оголосив конкурс на краще висвітлення теми Голодомору

Міжнародний фонд „Україна 3000” в рамках програми „Уроки історії: Голодомор 1932-33 рр.” на основі рекомендації Експертної Ради Фонду оголошує щорічний Конкурс серед журналістів на краще висвітлення теми Голодомору.

У контексті 75-х роковин голодомору 1932-33 рр. в Україні, запланована ціла низка заходів, спрямованих на вшанування пам’яті жертв трагедії. З метою більш повного донесення інформації про ці заходи до народу України, оптимального висвітлення тематики голодомору в ЗМІ та залучення широких верств населення до вшанування пам’яті жертв Голодомору у всіх регіонах Міжнародний фонд „Україна 3000” в рамках програми „Уроки історії: Голодомор 1932-33 рр.” на основі рекомендації Експертної Ради Фонду оголошує щорічний Конкурс серед журналістів на краще висвітлення теми Голодомору.

Умови Конкурсу

1. До участі в Конкурсі запрошуються штатні та позаштатні кореспонденти засобів масової інформації (преси, телебачення і радіомовлення), які зареєстровані та діють в регіонах України (областях, містах обласного та районного підпорядкування, районах та в м. Києві та в м.Севастополі).

2. Конкурс триватиме протягом 2007 року. Останній термін подання матеріалів до Конкурсної комісії – 10 грудня 2007 р. Підведення підсумків та оголошення результатів відбудеться 24 грудня 2007 р.

3. Умовою участі в Конкурсі є публікація в друкованих ЗМІ або вихід в теле- чи радіоефірі з 28 листопада 2006 року по 24 листопада 2007 року ДВОХ і більше авторських або виконаних у співавторстві матеріалів (статей, фотоілюстрацій, спеціальних передач тощо) учасника конкурсу з теми "Голодомор 1932-33 рр." (висвітлення окремих заходів, подій, фактів, оглядові матеріали інформаційно-аналітичного характеру, спогади, художні твори та ін.).

4. Для участі в конкурсі необхідно надіслати ПОШТОЮ на адресу Організаторів копії матеріалів (копії статей, відеосюжетів, радіопрограм), які були розповсюджені через ЗМІ, з обов’язковим позначенням автора (авторів), дати виходу та засобу масової інформації. Також просимо надати розгорнуту інформацію про автора матеріалів у довільній формі.

5. Надіслані матеріали будуть оцінюватися Експертною Радою програми „Уроки історії: Голодомор 1932-33 рр.” за якісно-кількісними показниками. Жодні фактори, які не мають прямого відношення до суспільної значущості розповсюджених матеріалів, не будуть впливати на рішення конкурсної комісії.

6. Переможці конкурсу отримають грошові премії:

1 перша премія – 3000 грн.

1 друга премія – 1500 грн.

1 третя премія – 1000 грн.

7.Номінації конкурсу:

* публікації з теми "Голодомор 1932-1933 рр. в Україні" в періодичній пресі;

* теле та відео продукція (фільми художні, документальні, передачі, ролики тощо) з даної тематики;

* радіопередачі, присвячені темі Голодомору 1932-1933 рр.в Україні;

* публікації на Інтернет-сайтах та спеціалізовані інтернет-сторінки (розділ).

За рекомендаціями Конкурсної комісії будуть встановлені спеціальні призи.

ЗМІ, які найбільш активно висвітлювали тему Голодомору у вказаний періо будуть заохочені спеціальними призами.

Всі матеріали слыд надсилати за адресою:

04070, м. Київ, вул. Боричів Тік, 22-А.

Міжнародний фонд „Україна 3000”

Тел. для довідок: (044)-467-67-80

Контактна особа – Олеся Стасюк.

E-mail: holodomor@ukraine3000.org.ua

Увага!!!

1) Матеріали слід надсилати не в останній момент, а одразу ж після їх виходу. Фонд гарантує, що вони не загубляться і будуть всі враховані під час підведення підсумків.

2) Друковані матеріали та фотоілюстрації розглядаються тільки в „паперовому” вигляді, якщо вони не розміщені на офіційному веб-сайті видання. Вітаються електронні варіанти статей та фотографій, АЛЕ тільки в якості додатків до „паперових копій”.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду