Канал «Россия» вирізав Вєрку Сердючку з Олександром Лукашенком із телеверсії «Слов’янського базару»

10 Липня 2007
8458
10 Липня 2007
17:17

Канал «Россия» вирізав Вєрку Сердючку з Олександром Лукашенком із телеверсії «Слов’янського базару»

8458
Канал «Россия» вирізав Вєрку Сердючку з Олександром Лукашенком із телеверсії «Слов’янського базару»

Російський телеканал «Россия» вирізав з трансляції Міжнародного фестивалю мистецтв «Слов’янський базар» у Вітебську Вєрку Сердючку, повідомляє Кореспондент.net.

Друзі фіналіста міжнародного музичного конкурсу Євробачення-2007 Андрія Данилка розповіли, що, довідавшись про свою відсутність у телевізійній версії концерту, артист дуже засмутився. Зірка зізналася, що більшої образи у своєму житті не мала.

 

«Це жахливо, - заявив Данилко. - Як так можна спочатку запросити на виступ, а потім вирізати з ефіру?! Це ж просто негарно. З тим, що мене не пускають виступати в Росії, я вже змирився, але не думав, що мене можуть от так надурити».

 

Нагадаємо, що директори найбільших концертних майданчиків відмовляються працювати з популярним артистом, котрий виступає в образі Вєрки Сердючки. На думку самого артиста, це відбувається через скандальну пісню, виконану півтора місяця тому на Євробаченні в Хельсінкі.

 

«Чомусь усі вірять чуткам, які оточують мене мене. Але насправді жодна з них не відповідає дійсності. Що ж стосується скандалу у Вітебську, то, мені здається, це було сплановано заздалегідь», - заявив Данилко.

 

Окрім того, за деякими відомостями, з ефіру вирізали і виступ іншої переможниці Євробачення від Сербії Марії Шерифович, котра зайняла на пісенному конкурсі перше місце. 

 

У керівництві телеканалу наразі відмовилися коментувати цю цензуру. «Я вперше про це чую, - прокоментувала  Вікторія Арутюнова (радник голови ВГТРК - Олега Добродєєва). – Наразі жодних коментарів керівництва стосовно цього точно не буде».

 

На «Слов’янському базарі» у Вітебську Вєрка Сердючка традиційно вийшла з величезною зіркою на голові до кінця відкриття фестивалю. Для початку нагадала усім про скандал з текстом її пісні в Хельсінкі, потім побігла до президентської ложі, де весь концерт від початку до кінця сидів Лукашенко.

 

Кидаючи жарти типу: «А де ваш баян, Олександре Григоровичу?» або «Давайте з вами на мобільник сфотографуємося», артист підняв із місця президента Білорусі і почав разом з ним танцювати.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду