detector.media
10.07.2007 17:17
Канал «Россия» вирізав Вєрку Сердючку з Олександром Лукашенком із телеверсії «Слов’янського базару»

Російський телеканал «Россия» вирізав з трансляції Міжнародного фестивалю мистецтв «Слов’янський базар» у Вітебську Вєрку Сердючку, повідомляє Кореспондент.net.

Друзі фіналіста міжнародного музичного конкурсу Євробачення-2007 Андрія Данилка розповіли, що, довідавшись про свою відсутність у телевізійній версії концерту, артист дуже засмутився. Зірка зізналася, що більшої образи у своєму житті не мала.

 

«Це жахливо, - заявив Данилко. - Як так можна спочатку запросити на виступ, а потім вирізати з ефіру?! Це ж просто негарно. З тим, що мене не пускають виступати в Росії, я вже змирився, але не думав, що мене можуть от так надурити».

 

Нагадаємо, що директори найбільших концертних майданчиків відмовляються працювати з популярним артистом, котрий виступає в образі Вєрки Сердючки. На думку самого артиста, це відбувається через скандальну пісню, виконану півтора місяця тому на Євробаченні в Хельсінкі.

 

«Чомусь усі вірять чуткам, які оточують мене мене. Але насправді жодна з них не відповідає дійсності. Що ж стосується скандалу у Вітебську, то, мені здається, це було сплановано заздалегідь», - заявив Данилко.

 

Окрім того, за деякими відомостями, з ефіру вирізали і виступ іншої переможниці Євробачення від Сербії Марії Шерифович, котра зайняла на пісенному конкурсі перше місце. 

 

У керівництві телеканалу наразі відмовилися коментувати цю цензуру. «Я вперше про це чую, - прокоментувала  Вікторія Арутюнова (радник голови ВГТРК - Олега Добродєєва). – Наразі жодних коментарів керівництва стосовно цього точно не буде».

 

На «Слов’янському базарі» у Вітебську Вєрка Сердючка традиційно вийшла з величезною зіркою на голові до кінця відкриття фестивалю. Для початку нагадала усім про скандал з текстом її пісні в Хельсінкі, потім побігла до президентської ложі, де весь концерт від початку до кінця сидів Лукашенко.

 

Кидаючи жарти типу: «А де ваш баян, Олександре Григоровичу?» або «Давайте з вами на мобільник сфотографуємося», артист підняв із місця президента Білорусі і почав разом з ним танцювати.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY