Ющенко дозволив ЗМІ не публікувати нормативні акти ВР п'ятого скликання

6 Липня 2007
9102
6 Липня 2007
18:20

Ющенко дозволив ЗМІ не публікувати нормативні акти ВР п'ятого скликання

9102
Ющенко дозволив ЗМІ не публікувати нормативні акти ВР п'ятого скликання

Президент України Віктор Ющенко зупинив до початку роботи Верховної Ради шостого скликання дію указу про порядок оприлюднення нормативно-правових актів парламенту.

Відповідно до розпорядження Президента, ЗМІ відтепер не зобов’язані публікувати нормативні акти, прийняті Верховною Радою п’ятого скликання.  

 

Своїм указом Ющенко зупинив на період до відкриття першого засідання Верховної Ради України шостого скликання дію указу Президента України від 10 червня 1997 року № 503 Про порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів і вступу їх у силу в частині, що стосується офіційного оприлюднення законів та інших актів Верховної Ради України.

 

Цей указ вступає в силу з дня його публікації. Текст указу оприлюднений на офіційному сайті голови держави. 

 

Нагадаємо, що 4 липня Президент доручив Міністерству закордонних справ разом із Центральною виборчою комісією забезпечити участь спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав у позачергових виборах Ради 30 вересня. Крім того, Ющенко доручив Кабміну, Раді міністрів Криму, держадміністраціям Києва, Севастополя й областей запобігти використанню адмінресурсу на виборах. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9102
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду