Олімпійські ігри-2008 висвітлюватимуть більше 30 тисяч журналістів

27 Червня 2007
17185
27 Червня 2007
10:03

Олімпійські ігри-2008 висвітлюватимуть більше 30 тисяч журналістів

17185
Олімпійські ігри-2008 висвітлюватимуть більше 30 тисяч журналістів

Пекінські олімпійські ігри в 2008 р. висвітлюватимуть більше 20 тис. зареєстрованих і більше 10 тис. незареєстрованих журналістів. Про це повідомила начальник прес-служби міста Пекіна, заступник начальника прес-служби Пекінського оркомітету по олімпійських іграх Ван Хуей. За її словами, в Пекіні вже почався працювати прес-центр для зареєстрованих журналістів, який сприяє їм у формуванні в'їзних віз, мешканні, освітленні Китаю в інших містах. Зараз йде інтенсивна робота по будівництву пресс- центру для незареєстрованих журналістів.

Для проведення Олімпійських ігор в Пекіні треба побудувати 37 нових спортивних споруд. До кінця цього року планується завершити будівництво більшості цих споруд.

У квітні цього року вже почався продаж квитків на змагання. Передбачається, що всього будуть продано 7 млн квитків, 75% квитків продаватимуться в Китаї, а 25% - за кордоном.

У естафеті по передачі олімпійського факела візьмуть участь 135 міст світу, зокрема російське місто Санкт-Петербург. Загальна протяжність маршруту складе близько 137 тис. км., передає "Сіньхуа".

Олімпійські ігри пройдуть в Пекіні 8-24 серпня 2008 р., Параолімпійські ігри відбудуться в цьому ж місті 2-9 вересня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17185
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду