Кабмін розбереться із виселенням культурних установ з київського центру

3 Липня 2007
15443
3 Липня 2007
09:45

Кабмін розбереться із виселенням культурних установ з київського центру

15443
Кабмін розбереться із виселенням культурних установ з київського центру

На засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося 26 червня 2007 року,  прем`єр-міністр Віктор Янукович, після звернення Міністра культури і туризму Юрія Богуцького, дав  доручення, скеровані на вирішення ситуації, яка склалася навколо приміщень культурно-мистецького призначення в Києві.

 

Прем`єр-міністр України доручив:

 

1.                  Фонду державного майна, Міністерству регіонального розвитку і будівництва, Міністерству фінансів, Міністерству культури і туризму, Міністерству  у справах сім'ї, молоді та спорту та Міністерству юстиції разом з Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольскою міськими держадміністраціями проаналізувати практику застосування статті 118 Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» у частині передачі в оренду комунального майна на конкурсних засадах.

                                      

2.                  Фонду державного майна за результатами проведеної роботи надати місцевим державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування відповідні рекомендації та у разі потреби разом з Мінфіном внести Кабінетові Міністрів пропозиції щодо удосконалення законодавства у зазначеній сфері.

 

3.                  Голові Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств Першому віце-прем`єр-міністру, Міністру фінансів Миколі Азарову у разі виявлення фактів порушень у цій сфері розглянути їх на засіданні Комісії.

 

 

 

На виконання доручення  Голови Уряду Юрій Богуцький дав розпорядження керівникам відповідних структурних підрозділів МКТ проаналізувати застосування Закону України «Про державний бюджет України на 2007 рік» у частині передачі в оренду комунального майна на конкурсних засадах та підготувати пропозиції Міністерства культури і туризму Фонду держмайна. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду