«Поверхность-ТВ» збирається запустити в Україні два канали high definition

29 Червня 2007
15609
29 Червня 2007
12:51

«Поверхность-ТВ» збирається запустити в Україні два канали high definition

15609
«Поверхность-ТВ» збирається запустити в Україні два канали high definition

Група компаній «Поверхность-ТВ» має намір запустити в Україні два канали у форматі високої чаткості (high definition television, HDTV) – спортивний та кіноканал. Про це повідомила в інтервю «Детектор медіа» генеральний директор ТОВ «Поверхность-спорт-ТВ» Марія Лисенко.

 

«Рынок готов: продано достаточно много телевизоров, которые поддерживают это разрешение, а телевизионного предложения по high definition у нас нет. В России, кстати, есть, но оно достаточно дорогое. Поскольку довольно много спортивных соревнований транслируются в high definition, и смотрится это просто по-сумасшедшему – увидев раз, продолжать смотреть в стандартном разрешении просто обидно. Поэтому мы планируем два канала high definition: один – по спорту и другой – по кино. Мы, конечно, не завтра будем подавать заявку на лицензию, но это планы на ближайшее время», - скала пані Лисенко.  Більше ви можете дізнатись у повній версії інтервю.

 

Группа компаній «Поверхность» включає групу піжприємств: телекомпанію із власними телеканалами «Спорт-1» і «Спорт-2», а також компанію з супутниковою цифровою приймально-передавальною станцією та національним супутниковим оператором на базі супутникового передавального центру, що працює через супутник Eutelsat W4.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду