У Києві розпочала роботу Міжнародна літня школа медіаправа

26 Червня 2007
7822
26 Червня 2007
11:05

У Києві розпочала роботу Міжнародна літня школа медіаправа

7822
У Києві розпочала роботу Міжнародна літня школа медіаправа

25 червня в Києві розпочала роботу Міжнародна літня школа медіаправа, розрахована на юристів із країн колишнього Радянського Союзу. Цього року учнями літньої школи, організованої Інститутом Медіа Права, стали юристи з України, Молдови, Грузії, Киргизії, Таджикистану та Азербайджану. Зокрема, це працівники Верховної Ради України, консультанти Координатора проектів ОБСЄ в Україні, юрисконсульти телеканалів СТБ та Національної телекомпанії України, юрист Асоціації «Індустріальний Телевізійний Комітет», юристи інших засобів масової інформації, громадських організацій, адвокати.

 

Протягом першого тижня заняття вестимуть такі відомі експерти, як Андрій Ріхтер (доктор наук, директор Інституту проблем інформаційного права, Москва) та Деніел Саймонс (Daniel Simons, юрист Міжнародної організації проти цензури Артикль 19, Лондон). Також заняття проводитимуть адвокат Тетяна Шмарьова, партнер юридичної фірми «Варламов і партнери» Тетяна Смирнова та директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, який виступає також у ролі директора школи.

 

Школа являє собою інтенсивний курс для юристів. Вона триватиме три тижні: з 25 червня по 13 липня 2007 року, протягом яких щодня відбуватиметься три-чотири заняття. Оскільки майже немає юридичних факультетів, котрі би готували юристів із медіаправа, школа є унікальною можливістю оволодіти знаннями про принципи свободи слова, позови до засобів масової інформації, дифамацію, втручання у приватне життя, захист суспільної моралі, рекламу тощо.

 

Міжнародна літня школа медіаправа проводиться за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та МНО «Міжнародна підтримка ЗМІ» за сприяння посольства Данії, а також за підтримки «Інтерньюз Нетворк» за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду