Завтра відбудетьcя підписання угоди про співпрацю між Міністерством культури та Держкомтелерадіо

20 Червня 2007
18393
20 Червня 2007
16:08

Завтра відбудетьcя підписання угоди про співпрацю між Міністерством культури та Держкомтелерадіо

18393
Завтра відбудетьcя підписання угоди про співпрацю між Міністерством культури та Держкомтелерадіо

21 червня 2007 р. відбудеться Всеукраїнська нарада з питань розвитку культури під головуванням віце-прем`єр-міністра України Дмитра Табачника (Клуб Кабінету Міністрів України, вул.Інститутська,7. Початок о 10.30)

Перед нарадою відбудеться підписання Угоди про співпрацю між Міністерством культури і туризму України та Державним Комітетом телебачення та радіомовлення України, повідомляє прес-служба Мінкульттуризму.

Як зазначається у повідомленні, мета Угоди – координація спільних зусиль щодо реалізації державної політики в сфері культури, захисту суспільної моралі, інформаційній і видавничій сферах.

Угоду підпишуть Міністр культури і туризму Юрій Богуцький та Голова Державного Комітету телебачення і радіомовлення України Едуард Прутнік.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду