14 червня Савік Шустер і Ганна Безлюдна представлять новий проект «Інтера» «Великі українці»

11 Червня 2007
20773
11 Червня 2007
17:39

14 червня Савік Шустер і Ганна Безлюдна представлять новий проект «Інтера» «Великі українці»

20773
14 червня Савік Шустер і Ганна Безлюдна представлять новий проект «Інтера» «Великі українці»

14 червня об 11.00 у прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс Україна» (Рейтарська 8/5а) відбудеться прес-конференція, присвячена запуску проекту «Великі українці» на каналі «Інтер». Участь у прес-конференції братимуть генеральний продюсер каналу «Інтер» Ганна Безлюдна і ведучий програми Савік Шустер.

 

«ТК» вже повідомляла про те, що «Інтер» придбав для Савіка Шустера зарубіжний історичний формат. Шоу «Великі українці» створюватиметься за форматом Бі-Бі-Сі «100 великих британців» (100 Greatest Britons). За словами Савіка Шустера, цитованими прес-службою каналу «Інтер», він давно мріяв про цей проект, і саме він став однією з причин його переходу на нове місце роботи.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20773
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду