18-20 та 20-22 червня у Києві - тренінг «Робота зі студентами та новачками» (проект «Жорна»)

10 Червня 2007
618
10 Червня 2007
13:11

18-20 та 20-22 червня у Києві - тренінг «Робота зі студентами та новачками» (проект «Жорна»)

618
18-20 та 20-22 червня у Києві - тренінг «Робота зі студентами та новачками» (проект «Жорна»)

Проект Євросоюзу-ТАСІС-Бі-Бі-Сі «ЖОРНА» («Розвиток медіа навичок») запрошує представників редакцій, в яких проходять практику студенти журналістики Київського, Таврійського та Ужгородського національних університетів взяти участь у семінарах-тренінгах «Робота зі студентами та новачками», що відбудуться в Києві 18-20 і 20-22 червня.

Тренер – Сергій Томіленко (головний редактор газети «Нова доба», Черкаси). У тренінгу також братимуть участь українські та іноземні експерти проекту «ЖОРНА».

Семінари триватимуть з 09:00 18 червня до 13:00 20 червня і з 14:00 20 червня до 17:00 22 червня. Прохання вказувати, який час зручніший для учасників.

Надсилати заявки на участь у семінарі потрібно вказуючи імена, прізвища і посади працівників редакцій; студенти яких названих університетів проходять виробничу практику в редакціях; стислу мотивацію до участі в тренінгах.

Заявки слід надсилати на адресу office@zhorna.org.ua до 12 червня включно. Відповіді будуть надіслані заявникам до 14 червня включно.

Проект сплачує проїзд до Києва і назад, проживання в готелі (для учасників з-поза Києва), а також обід під час семінару. Докладнішу інформацію можна отримати за адресою: office@zhorna.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду