На РеклаМастері відбулась веб-конференція Наталії Лигачової

8 Червня 2007
2261
8 Червня 2007
10:07

На РеклаМастері відбулась веб-конференція Наталії Лигачової

2261
На РеклаМастері відбулась веб-конференція Наталії Лигачової

7 червня на порталі РеклаМастер пройшов сеанс віртуального спілкування з Наталією Лигачовою. Протягом двох годин шеф-редактор «Детектор медіа» відповідала на запитання відвідувачів порталу, що цікавились її оцінкою стану українських медіа, професії та профільної освіти, взаємин усередині журналістського цеху тощо.

 

Частина запитань, поставлених пані Лигачовій, стосувались «Детектор медіа» – її роботи, концепції, перспектив розвитку.

 

Текст веб-конференції читайте тут (4 сторінки).

 

Наталія Лигачова закінчила у 1984 році факультет журналістики Київського державного університету. Працювала у Держтелерадіо УРСР, Національній телекомпанії України, газетах «Киевские ведомости», «Дзеркало тижня», журналі «Наталі», а з 1996 року – в газеті «День», де започаткувала жанр української Детектор медіа. З квітня 2000-го – заступник головного редактора газети «День». У вересні 2001 року заснувала інтернет-проект «Детектор медіа». Член Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України, член Громадської ради при Комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, член Громадської ради при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, член Комітету Київської незалежної медіа-профспілки, член Науково-експертної ради Держтелерадіо. Вона також є провідним експертом із питань медіабізнесу проекту РеклаМастер, членом наглядової ради міжнародного конкурсу ділової журналістики «PRESSзвание», переможцем номінації «За вагомий внесок у розвиток засобів масової інформації в Україні» всеукраїнської премії «Золота Фортуна 2007» тощо. Наталія Лигачова – визнаний численними українськими ЗМІ експерт у галузі медіа, медіабізнесу та свободи слова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду