«Інтер» купив історичний формат для Савіка Шустера

5 Червня 2007
4602
5 Червня 2007
10:51

«Інтер» купив історичний формат для Савіка Шустера

4602
 «Інтер» купив історичний формат для Савіка Шустера

Савік Шустер підтвердив «Детектор медіа», що підписав угоду з каналом «Інтер». Окрім суспільно-політичного ток-шоу і спортивного проекту, він працюватиме над історичною програмою. За словами Савіка, це міжнародний формат, придбаний «Інтером» спеціально для нього.

 

 «Я поки що не хочу говорити про нього – ще зарано», – сказав пан Шустер, але повідомив, що концепція шоу вже готова. На запитання, чи готові вже пілоти нового проекту, ведучий відповів: «Там не потрібні пілоти».

 

Нагадаємо, раніше головний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна повідомила про придбання «Інтером» британського формату для виробництва програми «Великі українці».

 

На запитання про те, чи  збирається він привести із собою на «Інтер» команду, що працювала над «Свободою слова», Савік відповів: «А хто мені цю команду давав? Так цікаво виходить. ICTV каже: «Формат – наш». Формат не їхній, а НТВ! Є люди, яких я особисто знаходив і запрошував, і вони, мабуть, захочуть піти зі мною. А ті, що працювали на ICTV, залишаться на каналі». Раніше генпродюсер ICTV Михайло Павлов сказав «ТК», що людям, які працюють у проекті «Свобода слова», пропонуватимуть залишитися.

 

Запитання про можливих кандидатів на місце ведучого «Свободи слова» на ICTV Савік Шустер залишив без відповіді. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду