«Сегодня»: ICTV розглядає близько десяти кандидатів на місце ведучого «Свободи слова»

4 Червня 2007
4376
4 Червня 2007
11:49

«Сегодня»: ICTV розглядає близько десяти кандидатів на місце ведучого «Свободи слова»

4376
«Сегодня»: ICTV розглядає близько десяти кандидатів на місце ведучого «Свободи слова»

Канал ICTV розглядає близько десяти кандидатів на місце ведучого ток-шоу «Свобода слова», яке звільниться після 8 червня. Про це генеральний директор каналу Олександр Богуцький сказав газеті «Сегодня». Нагадаємо, саме в цей день Савік Шустер востаннє вийде в ефір як ведучий «Свободи слова».

 

За словами пана Богуцького, є три концепції, за першою з яких ведучою буде жінка близько 45 років, за другою – чоловік такого ж віку, за третьою – ведучий має бути молодшим. Генеральний директор ICTV стверджує, що канал не має наміру перекупляти ведучих інших каналів. Він також запевнив, що перерви у виході «Свободи слова» не буде.

 

Олександр Богуцький висловив сподівання, що ток-шоу, яке Савік Шустер створить на «Інтері», відрізнятиметься від «Свободи слова»; у разі ж, якщо програма копіюватиме формат ICTV, канал готовий відстоювати свої права в суді.

 

Також «Сегодня», посилаючись на політолога Вадима Карасьова, повідомляє, що серед кандидатур на місце ведучого «Свободи слова» – відомі російські журналісти та телеведучі Леонід Парфьонов та Євгеній Кисельов. Тим часом, за інформацією «ТК», головним кандидатом є відомий український журналіст.

 

Сам Савік Шустер поки що відмовляється давати коментарі як «Сегодня», так і іншим виданням. «ТК» сподівається отримати його коментар протягом дня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду