Главред «Экономических известий» Юрий Свирко опять судится с Reuters

24 Травня 2007
26183
24 Травня 2007
17:22

Главред «Экономических известий» Юрий Свирко опять судится с Reuters

26183
Главред «Экономических известий» Юрий Свирко опять судится с Reuters

Во вторник, 29 мая, в 12.00 в Шевченковском райсуде состоится заседание по иску главного редактора газеты «Экономические известия», акционера Reuters plc и бывшего корреспондента агентства Рейтер Юрия Свирко к киевскому бюро Reuters о восстановлении на работе после незаконного увольнения 13 июня 1997 года.

 

Сразу после заседания суда там же г-н Свирко устраивает пресс-конференцию «Десять лет борьбы за трудовые права журналиста при законодательной норме о рассмотрении дел об увольнении в течение 1 месяца. Коллапс украинской Фемиды и колонизаторские методы иностранных работодателей в Киеве»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26183
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду