Film.UA Distribution планує вийти на ринок Прибалтики та Казахстану

24 Травня 2007
7421
24 Травня 2007
12:09

Film.UA Distribution планує вийти на ринок Прибалтики та Казахстану

7421
Film.UA Distribution планує вийти на ринок Прибалтики та Казахстану

Українська компанія Film.UA Distribution має намір найближчим часом вийти на ринок близького зарубіжжя. Про це після повернення з телеринку Moskow Teleshow 2007 повідомив директор компанії Ігор Сторчак.

 

За його словами, головним завданням участі в московському телеринку було «представити якісний продукт українського виробництва, зав’язати надійні контакти на території СНД, розробити дві найперспективніші території – Прибалтику та Казахстан». Так, компанія представила новий каталог власного кінопродукту та продукту виробництва українських продакшн-компаній, а також пакет документальних проектів СТБ. До того ж, на телеринку компанія виділилася найбільшим стендом, який був розташований прямо в центрі павільйону, неподалік входу.

 

Серед конкретних результатів поїздки пан Сторчак назвав «цікаві пропозиції від мовників країн СНД, Казахстану», а також домовленість з одним із ізраїльських телеканалів щодо закупівлі пакету фільмів Film.UA Distribution. «Крім того, – заявив директор компанії, – є серйозна зацікавленість від телеканалу у США, котрий веде мовлення на російську аудиторію».

 

Серед вражень від телеринку в Москві Ігор Сторчак відзначив високу активність українських продашн-компаній, а також виділив компанії Star Media та «Аврора Дистрибушн» – вони «продемонстрували також дуже якісний продукт – відгуки покупців були дуже хорошими». «Це доводить, – резюмує директор Film.UA Distribution, – що в українського кіновиробництва є майбутнє».

 

За даними незалежного рейтингового агентства GfK Ukraine, телефільми виробництва Film.UA ввійшли до двадцятки найкращих телефільмів ефіру «Інтера», зокрема, стрічка «Бомж» мала долю 30%, а «Жіночі сльози» – 25%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7421
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду