detector.media
24.05.2007 12:09
Film.UA Distribution планує вийти на ринок Прибалтики та Казахстану

Українська компанія Film.UA Distribution має намір найближчим часом вийти на ринок близького зарубіжжя. Про це після повернення з телеринку Moskow Teleshow 2007 повідомив директор компанії Ігор Сторчак.

 

За його словами, головним завданням участі в московському телеринку було «представити якісний продукт українського виробництва, зав’язати надійні контакти на території СНД, розробити дві найперспективніші території – Прибалтику та Казахстан». Так, компанія представила новий каталог власного кінопродукту та продукту виробництва українських продакшн-компаній, а також пакет документальних проектів СТБ. До того ж, на телеринку компанія виділилася найбільшим стендом, який був розташований прямо в центрі павільйону, неподалік входу.

 

Серед конкретних результатів поїздки пан Сторчак назвав «цікаві пропозиції від мовників країн СНД, Казахстану», а також домовленість з одним із ізраїльських телеканалів щодо закупівлі пакету фільмів Film.UA Distribution. «Крім того, – заявив директор компанії, – є серйозна зацікавленість від телеканалу у США, котрий веде мовлення на російську аудиторію».

 

Серед вражень від телеринку в Москві Ігор Сторчак відзначив високу активність українських продашн-компаній, а також виділив компанії Star Media та «Аврора Дистрибушн» – вони «продемонстрували також дуже якісний продукт – відгуки покупців були дуже хорошими». «Це доводить, – резюмує директор Film.UA Distribution, – що в українського кіновиробництва є майбутнє».

 

За даними незалежного рейтингового агентства GfK Ukraine, телефільми виробництва Film.UA ввійшли до двадцятки найкращих телефільмів ефіру «Інтера», зокрема, стрічка «Бомж» мала долю 30%, а «Жіночі сльози» – 25%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY