Визначений «журналістський десант» на Олімпіаду в Пекін

21 Травня 2007
11159
21 Травня 2007
10:48

Визначений «журналістський десант» на Олімпіаду в Пекін

11159
Визначений «журналістський десант» на Олімпіаду в Пекін

18 травня 2007 року відбулося засідання Комісії НОК України “Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху” під головуванням Олега Волкова.

Про це повідомляє Урядовий портал з посиланням на прес-службу Національного Олімпійського комітету.

В засіданні взяла участь шеф місії української делегації на Іграх XXIX Олімпіади 2008 року в Пекіні Ніна Уманець, яка проінформувала присутніх про роботу щодо вирішення організаційних питань та підготовки вітчизняних спортсменів до найпрестижніших стартів чотириріччя.

Присутні обговорили умови щодо проживання та роботи журналістів на Іграх, розглянули заявки на акредитацію журналістів для висвітлення Олімпіади-2008.

Проаналізувавши 34 заявки, що надійшли від засобів масової інформації, Комісія визначила 20 представників ЗМІ відповідно до квоти, виділеної Міжнародним Олімпійським Комітетом.

Розподіл комісії

 

Видання

Е

(журналісти)

ЕР

(фотокореспонденти)

1.

Спортивна газета

1

1

2.

Спорт-експрес в Україні

1

 

3.

Олімпійська арена

1

1

4.

Новий канал

2

 

5.

Укрінформ

1

 

6.

Николаевские новости

 

1

7.

Радіокомпанія Ера

2

 

8.

Радіокомпанія Гала-радіо

1

 

9.

Урядовий кур’єр

1

 

10.

Донецкие новости

1

 

11.

Європа плюс

1

 

12.

Сегодня

1

1

13.

Метро

 

1

14.

Вечірні вісті

1

 

15.

ТРК Спорт Україна

1

 

 

ЗАГАЛОМ

15

5

Члени комісії прийняли рішення підтримати пропозицію одного з засновників олімпійського руху в Україні Володимира Кулика щодо випуску його книги “Олімпійський у серцях вогонь” (Історія виникнення та становлення НОК України).

Присутні заслухали також інформацію члена Комісії Івана Яремка про діяльність Комісії Львівського обласного відділення НОК “ЗМІ та пропаганда олімпійського руху”. Так, підрозділ комісії щороку у кінці грудня збирає спортивних журналістів з метою визначення кращих спортсменів року, бере активну участь у Всеукраїнському конкурсі НОК “Україна олімпійська”, олімпійських уроках в області, за підтримки комісії в світ виходить щомісячна газета “Спорт”. Активне сприяння та широка інформаційна підтримка надається висвітленню олімпійського руху та проведенню різноманітних змагань.

Як зазначаєтсья у повідомленні, подібну практику заслуховування регіональних комісій планується продовжити і в майбутньому.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11159
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду