Померла відома телеведуча Валентина Леонтьєва

20 Травня 2007
8794
20 Травня 2007
14:58

Померла відома телеведуча Валентина Леонтьєва

8794
Померла відома телеведуча Валентина Леонтьєва

На 85-м року життя в Ульянівську померла відома телеведуча Валентина Михайлівна Лєонтьєва.

Вона вела такі передачі, як «В гостях у казки», «Надобраніч, малята!», «Будильник», «Від усієї душі» та «Голубой вогник».

Лєонтьєва народилася 1 серпня 1923 року в Ленінграді. навчалася у хіміко-технологічному інституті, працювала в поліклініці. Згодом закінчила оперно-драматичну студію імені Станіславського при МХАТі та працювала в Тамбовському театрі. На телебачення Лєонтьєва прийшла у 1954 році, ставши спочатку помічником режисера, а згодом - диктором. У 2000 році вона стала лауреатом премії ТЕФІ За особистий внесок у розвиток вітчизняного телебачення. Крім того, Лєонтьєва - лауреат Державної премії та народна артистка СРСР. До останніх днів вона була консультантом телеведучих.

Причина смерті не повідомляється.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду