Телеканал ТОНІС здобув п'ять нагород другого телефестивалю «Відкрий Україну!»

17 Травня 2007
15320
17 Травня 2007
13:43

Телеканал ТОНІС здобув п'ять нагород другого телефестивалю «Відкрий Україну!»

15320
Телеканал ТОНІС здобув п'ять нагород другого телефестивалю «Відкрий Україну!»

Учора, 16 травня, відбулося підбиття підсумків другого телевізійного фестивалю «Відкрий Україну!», який проходив у рамках Телерадіоярмарку-2007.

Телеканал ТОНІС подав 11 телеробіт на участь у кількох головних та спеціальних конкурсах фестивалю і здобув п’ять нагород, повідомляє прес-служба каналу.

Як говориться у повідомленні, журналістське розслідування «Копанки» про нелегальний видобуток корисних копалин програми «ПрАвокація» отримало перше місце у номінації «Ділова Україна». Також «Копанки» програми «ПрАвокація» відзначив телеканал новин «24» у заснованому ним спеціальному конкурсі «Найкращі ділові новини».

Інше розслідування цієї програми «Дитинство вроздріб» (про нелегку долю дітей, яких примушують жебракувати власні батьки) стало другим у номінації «Соціальний телепроект». Публіцистична програма «Любов за тарифом» (про проституцію) телециклу «Спецпроект» (автор – Марина Борисполець) виборола третє місце у цій номінації.Режисерам Віталію Загоруйку та Сергію Братішку за документальний фільм «Ольвія» дісталося третє місце у номінації «Культура України» .

За другі і треті місця переможці отримали стилізовані медалі із зображенням карти України, а за перше – головну відзнаку фестивалю – керамічного «божка», виготовлені художником-керамістом Леонідом Нагірняком за мотивами Керносівського ідола.

Учасниками 7-ми головних телеконкурсів («Ділова Україна», «Культура України», «Наша історія», «Незвичайний сучасник», «Славетні імена України», «Соціальний телепроект», «Україна туристична») та 18-ти спеціальних телеконкурсів другого Телефестивалю стали 124 телероботи 64-х українських телекомпаній та студій-виробників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду