detector.media
17.05.2007 13:43
Телеканал ТОНІС здобув п'ять нагород другого телефестивалю «Відкрий Україну!»

Учора, 16 травня, відбулося підбиття підсумків другого телевізійного фестивалю «Відкрий Україну!», який проходив у рамках Телерадіоярмарку-2007.

Телеканал ТОНІС подав 11 телеробіт на участь у кількох головних та спеціальних конкурсах фестивалю і здобув п’ять нагород, повідомляє прес-служба каналу.

Як говориться у повідомленні, журналістське розслідування «Копанки» про нелегальний видобуток корисних копалин програми «ПрАвокація» отримало перше місце у номінації «Ділова Україна». Також «Копанки» програми «ПрАвокація» відзначив телеканал новин «24» у заснованому ним спеціальному конкурсі «Найкращі ділові новини».

Інше розслідування цієї програми «Дитинство вроздріб» (про нелегку долю дітей, яких примушують жебракувати власні батьки) стало другим у номінації «Соціальний телепроект». Публіцистична програма «Любов за тарифом» (про проституцію) телециклу «Спецпроект» (автор – Марина Борисполець) виборола третє місце у цій номінації.Режисерам Віталію Загоруйку та Сергію Братішку за документальний фільм «Ольвія» дісталося третє місце у номінації «Культура України» .

За другі і треті місця переможці отримали стилізовані медалі із зображенням карти України, а за перше – головну відзнаку фестивалю – керамічного «божка», виготовлені художником-керамістом Леонідом Нагірняком за мотивами Керносівського ідола.

Учасниками 7-ми головних телеконкурсів («Ділова Україна», «Культура України», «Наша історія», «Незвичайний сучасник», «Славетні імена України», «Соціальний телепроект», «Україна туристична») та 18-ти спеціальних телеконкурсів другого Телефестивалю стали 124 телероботи 64-х українських телекомпаній та студій-виробників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY