Черкаська обласна організація НСЖУ вшанує ветеранів місцевої журналістики

15 Травня 2007
11740
15 Травня 2007
11:20

Черкаська обласна організація НСЖУ вшанує ветеранів місцевої журналістики

11740
Черкаська обласна організація НСЖУ вшанує ветеранів місцевої журналістики

Напередодні Дня журналіста Черкаська обласна організація Національної спілки журналістів України та компанія „Київстар” розпочинають реалізацію спільної акції „Покликання – журналіст”.

Про це говориться у повідомленні Черкаської обласної організації НСЖУ.

Як зазначається у повідомленні, протягом травня – червня організатори планують провести заходи, спрямовані на підтримку та вшанування ветеранів черкаської журналістики і вивчення їхнього професійного досвіду. Зокрема, в обласних та районних газетах (щотижнево) планується опубліковати нариси про п’ятьох метрів черкаської журналістики. У Черкаському національному університеті відбудеться Медіа-Клуб – зустріч молодих журналістів з ветеранами, а компанія „Київстар” вшанує журналістів-ветеранів цінними подарунками.

Загалом планується вручити 25 подарунків. Право рекомендувати колегу до відзначення отримає кожна газета, яка в рамках акції „Покликання – журналіст” опублікує принаймні два нариси про журналістів – ветеранів.

Як зазначається, Черкаською обласною організацією НСЖУ вже підготовлено нариси про одного з найавторитетніших журналістів Черкащини Івана Рябоштана, фотокореспондента газети „Черкаська правда” Ростислава Єпейкіна, головного редактора газети „Черкаська правда” Лілію Шитову. Організатори закликають всіх журналістів редакцій черкаських ЗМІ підтримати старших колег.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду