15 травня у рамках Телерадіоярмарку-2007 в Києві відбудуться відкриті збори Асоціації «Укртелемережа»

11 Травня 2007
11356
11 Травня 2007
18:01

15 травня у рамках Телерадіоярмарку-2007 в Києві відбудуться відкриті збори Асоціації «Укртелемережа»

11356
15 травня у рамках Телерадіоярмарку-2007 в Києві відбудуться відкриті збори Асоціації «Укртелемережа»

15 травня у рамках Телерадіоярмарку-2007 в модульному конференц-залі №3 виставочного центру «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» (пр. Перемоги, 40-Б; парк імені Пушкіна) з 13.00 до 15.00 пройдуть відкриті збори Асоціації «Укртелемережа».

Про це говориться у поширеній сьогодні заяві Асоціації.

Як зазначається, Президент Асоціації «Укртелемережа» Василь Аніпченко на зборах буде доповідати по проблемах застосування Закону України «Про телебачення і радіомовлення» в сфері регулювання діяльності кабельних операторів.

Також планується, що у відкритих зборах Асоціації «Укртелемережа» приймуть участь заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та зв’язку Шкіря І.М., Тимчасовий голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова і інформації Бондаренко О.А., голова Національної комісії з питань регулювання зв'язку України Зверєв В.П., голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Прутнік Е.А., член Національної комісії з питань регулювання зв'язку України Семерей П.І., а також оператори телемереж - керівники та юристи багатьох підприємств, що працюють на ринку доступу до телепрограм,представники телеканалів.

На збори також запрошені голова Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення Шевченко В.Ф., його перший заступник Курус І.Ф., заступник голови Антимонопольного комітету України Стефановський С.С., начальник управління Антимонопольного комітету України Кондратьєва О.Ф., виконуючий обов'язки голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Ващенко К.О., начальник управління ліцензування Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Іванченко О.Б.

Як повідомляється, регистрація участників проходитиме з 12-00 до 13-00 г.

Запрошуються представники усіх засобів масової інформації.

Довідки за телефонами: (062)3127925, факс (062)3452601

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду